PRO DĚTI VŠE!

V našem blízkém okolí se snad každá maminka snaží vychovávat své ratolesti👩‍👧‍👦 co nejlépe. Dělat, co jim na těch krásných čistých, lesklých, bezelstných očích vidí.

Není to snadná doba – všichni nemůžeme kontrolovat, jak se dítě vyvíjí pod „online“ výukou. Mluvím-li za sebe, rozhodně nespatřuji ve výuce na dálku více výhod než nevýhod. Děti jsou po skoro roce demotivované, na hodiny nepřipravené, laxní. Spousta z nich odhalila způsoby, jak úkoly obejít. Ti „silnější“ manipulují se „slabšími“. Nechtějí chodit ven, nemají vůli, vlastně jim NIC nechybí.

Kdo z nás by nechtěl být dítětem 👬, kdo z nás občas neulítne a nevyvede nějakou ztřeštěnost, kdo z nás má to dítě stále v sobě a směje🤪 se věku?

Je potřeba SE SETKÁVAT, je potřeba SE BAVIT, je potřeba ŘÍCI SI VĚCI TVÁŘÍ V TVÁŘ a společně se ZASMÁT, SBÍRAT ZÁŽITKY!!

Nebudeme vám nabízet žádnou psycho podporu. Nabídneme vám něco zcela jednoduchého a funkčního:
ZÁBAVU, O KTEROU SE POSTARÁME od samého začátku do konce. Protože stále věříme, že nastane ta doba, kdy se budeme opět potkávat.

NAROZENINY VE VLAKU, NAROZENINY MIMO VLAK! Pro děti, puberťáky, dospělé…ve 🚂, v motorovém voze…plně vybaveni a PŘIPRAVENI vyrazit za dobrodružstvím.

A co vy? Jak to máte vy?