OSLAVA 20. VÝROČÍ V ZÁŽITKOVÉ SOUPRAVĚ

Duben je ve znamení akcí a především oslav různých výročí. Ve čtvrtek 7. dubna jsme oslavili společně s téměř 70 hosty jubileum jedné středočeské společnosti.

A že to byla jízda! Několikavozová souprava byla na svůj okruh vybavena nejen nápoji a chutným cateringem, ale nad to dokonce kouzelníkem, který nenechal nikoho na pochybách o tom, že magie je prostě nejasně definovaný fenomén. Kouzla, která nechávala přítomné v barovém voze i kupátkách v nevědomí, jak se „to“ vlastně stalo.

Pozadu nezůstala ani majitelka společnosti. Tato velice charismatická dáma oblékla tematický úbor státní železniční organizace, aby pečlivě zkontrolovala jízdenky přítomných.

Zážitková souprava si udělala zastávku v rodinné sklárně Rückl, kde v rámci exkurze hosté nabyly základní informace tradiční výroby vznešeného a ručně foukaného výrobku.

Aby toho nebylo málo navštívili vyhlášenou místní restauraci Zastávka vlastněnou Tomášem Hanákem. Obsluha se bravurně postarala o všech 70 hostů. Raut a degustace 5 vzorků rumu hosty naladily na dokonalou párty notu. Jízda pokračovala v příjemné atmosféře za zvuků tónů popové hudební české i mezinárodní scény.