SOŠ a SOU Kladno

V sobotu 8.10.2022 jsme se vydali se zaměstnanci SOŠ a SOU náměstí Edvarda Beneše Kladno na velmi oblíbený výlet prohlídky štol Mořina a lomu Velká Amerika naším motoráčkem.

Učitelský sbor se po příjezdu do cílové destinace pokochal lomem Velká Amerika, kde si užili přírodu, která není volně přístupná, v krásných podzimních barvách. Po procházce na ně čekal teplý oběd v podobě výborného gulášku. Poté je čekala druhá část jejich programu a tou je prohlídka podzemí s komentovanou prohlídkou.

Tato skupina s námi cestovala již podruhé a výlet si opět skvěle užili. Dojmy návštěvníku z výletu si můžete přečíst níže.

Reference: Pečovat o pedagogický sbor i mimo budovu školy by měl každý ředitel. Ten náš, Mgr. Petr Paták, DiS., MBA, tak činí velmi rád. Zaměstnanci si oblíbili společné teambuildingy i jednodenní výlety. V sobotu 8. 10. 2022 odjížděl v devět hodin z kladenského nádraží zážitkový vláček směr lomy Mořina. Byl beznadějně obsazený pedagogickými i nepedagogickými zaměstnanci, kteří se moc těšili na výlet do Velké Ameriky. Hodinová jízda proběhla velmi příjemně, vesele a pohodově. Lom nezklamal, byl fotogenický a krásný. Po obědě se výletníci vydali na úžasnou komentovanou prohlídku štol. Báječný den se zážitkovým vláčkem završila zpáteční cesta barevnou podzimní krajinou. Velké poděkování posádce vláčku za vlídné zacházení a dokonalou péči o všechny naše zaměstnance.

Mgr. Dana Kolářová, organizátorka výletu pro SOŠ a SOU náměstí Edvarda Beneše Kladno