Teambuilding s kolegy z Lega

Vymyslet opravdu hezký teambuilding je pro hodně firem vážně oříšek. Nápady se za řadu let už vyčerpali anebo se akce stále opakují. My Vám rádi s tímto problémem pomůžeme, protože takové akce nás moc baví!

Jeden takový dobrodružný teambuilding jsme připravili pro partu kolegů z lega. Vybrali si pro akci náš motoráček. Odjezd byl z hlavního nádraží Kladno a vyrazili jsme směr Lomy Mořina. Počasí nám krásně přálo. Všichni zúčastnění měli možnost se osvěžit nápoji z našeho motoráčku a posilnit před procházkou do lomu Velká Amerika a místních velmi zajímavých štol, s velice zajímavou historií. Aby to mělo tu správnou atmosféru, rozdělali jsme u štol oheň a opékali jsme buřty.

Po prohlídkách, procházkách a občerstvení, jsme odvezli všechny spokojené zúčastněné zpět na Kladno. Teambuilding splnil všechna očekávání, a to nás vždycky těší!

Pokud vymýšlíte jakékoliv akce, výlety, oslavy.. a lámete si nad tím hlavu, kontaktujte nás a už si hlavu lámat nebudete! Rádi Vám zařídíme zážitek přesně na míru!

Těšíme se a děkujeme všem kteří s námi vyrážíte na cesty!