ZÁŽITKOVÝM VLAKEM MEZI SKLEPY

Vinařský festival MEZI SKLEPY v Mutěnicích na Jižní Moravě můžete zažít na vlastní kůži i vy! Máte jedinečnou příležitost zažít dva akční dny, na které rozhodně nezapomenete.

V mutěnickém sklepním areálu bude zpřístupněno 40 sklepů, do kterých se běžně nedostanete. Naším zážitkovým vlakem vás bezpečně dopravíme do místa dění. Přichystáme pro vás na cestu snack, v místě zajistíme oběd, pak už vás necháme nasávat atmosféru moravské vesnice s jejími všemi lákadly. S vinaři bude mít možnost koštovat v kvelbu, degustovat mezi sudy či demižóny…tam, kde má víno tu správnou teplotu.

Krom degustace samotné si užijete doprovodného programu v podobě několika kapel, které zpříjemní vaše křižování mutěnických sklípků. Na cestu obdržíte skleničku i mapku.

Protože jsme se v Mutěnicích byli podívat v loňském roce, doporučujeme si od vína odpočinout na nedaleké rozhledně Vyšicko, která vám nabídne ucelený pohled na všechna stavení krásně vymalované vesničky.

Naše akce nebude končit poslední úklonou muzikantů, ale ve vlaku. Tradiční DJ ´s party se rozjede ihned po vašem návratu. Znaveným účastníkům nabízíme možnost přespání ve vozech. Spacáky se vybavte sami nebo vám za poplatek zajistíme lůžkoviny. Jenže, kdo by takový zážitek plánoval zaspat, že?

Snídaně na zpáteční cestě je jistota, která vás postaví na nohy! Postaráme se o vás od samotného počátku až do konce této jedinečné akce.

Přátelé, nakupujte jízdenky, protože nyní máte možnost s námi využít „Golden Tickety“ z předprodeje, které jsou nejen levnější než klasická vstupenka v den akce, ale hlavně vám účast zajistí. Počet lístků v předprodeji je omezen, množství lístků v den konání akce je limitován počtem.

Těšíme na vás! Proč? Protože to bude JÍZDA!!!! Neváhejte a objednávejte své místenky.