Bussiness Cargiáda

Dne 15.9. 2022 jsme pro ČD cargo pořádali jejich pravidelnou Bussiness Cargiádu. Jedná se o sportovně společenskou akci, které jsme navrhli úplně nový koncept. Akce se konala kompletně mimo naše vlaky v hotelovém komplexu u sečské přehrady. Pro hosty byli připraveny velice rozmanité a zábavné soutěže.

Akce se nesla v duchu Grand Prix, která byla složena z originálních aktivit, kdy se soutěžící vžili do rolí konstruktérů lokomotiv a vagonů. V první části se soutěžící rozdělili do týmů a soutěžili ve sportovních aktivitách jako laser game, lidský fotbálek, fotbalový kulečník a další. Výhrami byly pro soutěžící peníze, které ve druhé části proměnili za náhradní díly potřebné pro sestavení lokomotiv a vagonů. Vítězným týmem se stal ten, který lokomotivu či vagon sestavil rychleji

Pro všechny soutěžící jsme zajistili týmová trička a pro tři nejrychlejší krásné poháry, diplomy, šampaňské a voucher na konzumaci v hotelu.

Na závěr akce jsme hostům přichystali karaoke, kdy opět soutěžili v týmech a jejich výkony hodnotili porotci. Tři nejlepší zpěváci soutěže vyhráli plaketu, voucher a šampus. Celý večerní program doprovázel DJ a hosté se velmi bavili.